Erikoistarjouksia
contactToggle Yhteydenotto

Osta tai vuokraa konttirakennuksia ja siirrettäviä konttiyhdistelmiä

Hyödy sinäkin laadukkaista ja pitkäikäisistä siirrettävistä tilaratkaisuistamme, jotka soveltuvat erinomaisesti useisiin eri käyttötarkoituksiin!

CONTAINEX-konttirakennukset täyttävät vaatimuksesi käyttötarkoituksesta riippumatta – toimiston laajennuksesta aina tilapäisiin koulujen ja päiväkotien ratkaisuihin.

Edut:

  • Oma tilaratkaisu – käyttövalmis muutamassa viikossa
  • Yksilöllinen tilasuunnittelu sisältää eri koko- ja varusteluvaihtoehtoja
  • Laajennettavissa ja uudelleen järjesteltävissä milloin tahansa
  • Alhaiset käyttökustannukset laadukkaiden materiaalien ja eristyksen ansiosta
  • Yli 30 vuoden kokemus konttimarkkinoilla
Konttirakennustemme edut ovat selvästi osoitettavissa Vakuutu sinäkin konttiemme monipuolisista kokoonpano- ja toteutusvaihtoehdoista ja varmista itsellesi jo tänään sitoumukseton tarjous.

Lue lisää CONTAINEX-rakennustavasta

Tilaratkaisumme koostuvat yhdestä, kahdesta tai useammasta konttyksiköstä, joita voidaan yhdistellä nopeasti monella eri tavalla, missä tahansa niitä tarvitaankin. Konttien käytön joustavuuden ansiosta asiakkaidemme on mahdollista luoda erikokoisia ja eri tavoin varusteltuja rakennuksia yksittäisestä asuinkontista aina kolmikerroksisiin konttitaloihin asti. Konttimme ovat vahvistaneet asemansa ainutlaatuisina tilaratkaisuina, jotka luotiin sinun yksilöllisiä tarpeitasi varten.

Lisävarusteet CONTAINEX-konttirakennuksiin

CONTAINEXin siirrettävät konttirakennukset täyttävät kaikki vaatimuksesi! Pystymme tarjoamaan täydellisen konseptin niin toiminnallisen toimiston, koulun, päiväkodin, lääkärin vastaanoton kuin asuin-/ tai esittelytilan tarpeisiin. Tarjontaamme täydentävät kattavat lisävarusteet sisä- ja ulkotiloihin.

Siirrettävien konttiryhmien yksilöllisen suunnittelun yhteydessä sinun on mahdollista valita esim. erilaisten eristemateriaalien tai lattiapinnoitevaihtoehtojen välillä.

Ylävaloin toteutettu täyslasitus sekä attika tekevät konttirakennuksesta vaikkapa modernin esittelytilan. Asuinkontit voidaan lisäksi varustaa minikeittiöllä, saniteettikalusteilla sekä ikkuna- ja ovikaltereilla.

Lämmitys- ja ilmastointilaitteet huolehtivat mittatilaustyönä toteutetun konttiryhmän miellyttävästä työilmasta. Jopa kolmikerroksisiin konttirakennuksiin voidaan asentaa puiset sisäportaat sekä teräsrakenteiset ulkoportaat.

Tehdäksesi konttirakennuksesta ulkoisesti vieläkin houkuttelevamman tai sovittaaksesi sen täydellisesti ympäristöönsä voit valita tarjolla olevasta värivalikoimasta tarkoitukseesi sopivat värit. CONTAINEXin kattava RAL-värikartta mahdollistaa konttirakennuksen muovaamisen ainutlaatuiseksi.

Käytä hyödyksesi tarjoamiamme lisvävarusteita ja lisää niillä konttirakennuksen mukavuutta ja tee siitä katseenvangitsija.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme kun haluat lisätietoja. Palvelemme sinua mielellämme henkilökohtaisesti.

^ - Top
GREEN technology
Edut
  • Yli 30 vuotta kokemusta
  • Henkilökohtainen neuvonta paikanpäällä
  • Nopea toimitus/kotitoimitus
  • Rajaton määrä yhdistelmämahdollisuuksia
  • Omat asennusryhmät paikanpäällä   
Konttiryhmät
>

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot