Erikoistarjouksia
contactToggle Yhteydenotto

Työmaamajoitus Carringtonin voimalaitokselle

Nykyaikaisen eristyksen, erinomaisen valaistuksen sekä ilmastointi- ja lämmityslaitteiden ansiosta asumismukavuus konttitaloissa on korkealla tasolla.

Laajat majoitustilat työntekijöille lyhyessä ajassa!

Toimitimme Carringtonin uuden kaasuvoimalan työmaa-alueelle useita konttirakennuksia majoitustiloiksi. Majoitustilat käsittävät kaikkiaan 330 yksikköä, jotka ovat useiden yritysten (mm. Duro Felguera, Alstom ja ESBI) käytössä. Yhteistyökumppanimme Procomm Site Servicesin kanssa pystyimme toimittamaan ja asentamaan mittatilaustyönä suunnitellut majoitustilat kuudessa kuukaudessa, ja rakennusprojekti pääsi alkamaan viivytyksettä.

 

Flexible applications

Erilaisia konttirakennuksia käytetään toimistoina, ruokaloina, oleskelu- ja saniteettitiloina, pukuhuoneina, ensiapuhuoneina ja kulunvalvontatiloina. Nykyaikaisen eristyksen, erinomaisen valaistuksen sekä ilmastointi- ja lämmityslaitteiden ansiosta asumismukavuus konttitaloissa on korkealla tasolla.
^ - Top
GREEN technology
Edut
  • Yli 30 vuotta kokemusta
  • Henkilökohtainen neuvonta paikanpäällä
  • Nopea toimitus/kotitoimitus
  • Rajaton määrä yhdistelmämahdollisuuksia
  • Omat asennusryhmät paikanpäällä   
Konttiryhmät
>

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot