Erikoistarjouksia
contactToggle Yhteydenotto

Tilaa viihtymiselle – CONTAINEX toimittaa laadukkaat konttiyhdistelmät kuntasektorille

Viihtyisiä ratkaisuja kunnille!

Kunnat kaikkialla Euroopassa ovat jo yli 30 vuoden ajan käyttäneet CONTAINEXin toimisto- ja asuinkontteja toteuttaakseen niiden avulla päiväkoteja, kouluja tai yhdistysten toimipaikkoja.

CONTAINEX on viimeisten 30 vuoden aikana toteuttanut konttiyksiköistä lukuisia kunnallisia projekteja kotimaassa ja ulkomailla. Moduulirakentaminen mahdollistaa useita erilaisia kokoonpanovaihtoehtoja. Joustavien yhdistelymahdollisuuksien ansiosta asuinkonteista voi koota tarpeen mukaan erikokoisia asuntoja mille tahansa paikalle, jossa on sähkö-, vesi ja viemäriliitäntä. Konttiyksiköiden helppo käsiteltävyys on merkittävä etu.

CONTAINEXIN suuri tuotantokapasiteetti (kontit valmistetaan omissa eurooppalaisissa tehtaissa, joita on kaikkiaan kuusi) mahdollistaa lyhyet toimitusajat sekä nopeat toteutukset myös lyhyellä varoitusajalla.

Tarpeiden mukaan tiloja voi laajentaa ja niiden käyttötarkoitusta muuttaa. Suuret konttiryhmät voi helposti purkaa ja yksiköt voidaan ottaa muita projekteja varten käyttöön. Esimerkkejä näistä ovat mm. päiväkodit, koulut, pukuhuoneet, urheiluseurojen tilat tai turvapaikanhakijoiden majoitustilat.

Myyntimiehemme kanssa olemassa olevan konttiryhmän muutoksista uusien vaatimusten mukaisiksi voi sopia paikan päällä. Näin ollen pystymme tarjoamaan sopivan ratkaisun, vaikka henkilömäärissä tapahtuisi suuriakin muutoksia.

Palvelutarjontamme

 • Suunnittelu yleisten ehtojen mukaan
 • Myynti ja vuokraus joko suoraan meiltä tai tarkkaan valittujen jälleenmyyjäkumppaneiden kautta
 • Tuotanto tiukkojen "CONTAINEX Green Technology"-ympäristö- ja laatustandardien mukaan
 • Yksilöllinen soveltaminen asiakkaan erityisvaatimusten mukaan
 • Yli 30 vuoden kokemus kuntasektorilla
 • Henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua paikan päällä

lastentarhat

Lapset ovat erityisen lähellä sydäntämme, minkä vuoksi olemme kehittäneet lapsille sopivia ratkaisuja ja näin pyrkineet maksimoimaan viihtyvyyden siirrettävissä konttiyhdistelmissä.

CONTAINEXin kaiken kattava tuki takaa joustavan palvelun lasten lukumäärän vaihdellessa vuosittain mahdollisesti paljonkin. Meillä on vuosikausien kokemus sekä ennakkoon suunniteltuja ratkaisumahdollisuuksia, jotka joustavien konttiyhdistelmien ansiosta ovat helposti ja nopeasti toteutettavissa.

Panostamme projektien nopeaan ja mutkattomaan hoitamiseen niin että asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän vaivaa.
Kindergarten - fixe Erweiterung
Lastentarha - kiinteä laajennus
Lastentarha - Kokoontumistila
Päiväkoti ”värikäs”
Täyslasitusratkaisut ja niiden aikaan saamat valoisat tilat tarjoavat lapsille ja koululaisille viihtyisän ympäristön. Parhaimman mahdollisen näkymän luomiseksi olemme kehittäneet erityiset päiväkoti-ikkunat.

Yksilöllinen tilasuunnittelu on mahdollista vaivattomien ja joustavien seinäjärjestelmien avulla. Etenkin liikuntatiloissa iskunkestävät valaisimet ovat olennainen yksityiskohta, joka turvaa vaarattoman pelaamisen ja voimistelun.

Myös saniteettitiloissa lapsille löytyy kaikki tarvittava. Tarjoamme lapsille soveltuvat WC-istuimet sekä pesualtaat. Päiväkoti- ja koulutilat ovat tarpeen mukaan käytettävissä tilapäisesti tai pidemmän aikaa. Erittäin kestävä ja vaivaton rakenne mahdollistaa myöhemmät muutostyöt tai jopa koko konttiryhmän siirtämisen toiseen paikkaan.

Asiakkaamme arvostavat myös konttiryhmien monipuolisia uudelleenkäyttömahdollisuuksia. Konttiryhmä voidaan oottaa uusiokäyttöön esim. nuoriso- tai seuratilana sen jälkeen, kun ammattitaitoinen kokoonpanotiimimme on suorittanut purkutyöt.
Iskunkestävät valaisimet
Päiväkoti-ikkuna
Lapsille sopivat saniteettikalusteet

Joustavasti päiväkotia varten

 • Kokoontumistilat
 • Henkilökunnan tilat
 • Liikuntatilat
 • Keittiö ja sosiaalitilat
 • Pukuhuoneet ja vaatekaapit
 • Saniteettitilat

Koulut

CONTAINEX on juuri oikea yhteistyökumppani silloin, kun koululla on edessä remontti tai koulurakennusta on pikaisesti laajennettava. Konteista rakennetussa oppilaitoksessa kaikki on niin kuin kiinteässäkin koulurakennuksessa. Esimerkiksi Feldbachiin Itävallassa perustettiin vain kahdessa kuukaudessa joustavista konttiyksiköistä kokonainen oppilaitos.

Koko koulurakennus koostuu 455 toimisto- ja saniteettikontista ja sisältää lukion, kauppaopiston, kaupallisen alan korkeakoulun sekä hallintotiloja ja Feldbachin kaupungin kirjaston.

Valoisissa ja viihtyisissä huoneissa on tilaa 1.300 opiskelijalle. Jättämällä seinäpaneeleita ja väliseiniä pois voidaan muodostaa suurempia avotiloja.
Ilmakuva Feldbachin oppilaitoksesta
Luokkahuone
Keskiasteen oppilaitos, Feldbach

Edut

 • Huippuluokan hinta-laatusuhde
 • Yksilöllinen tilan jaottelu
 • Täydellisesti valaistut työtilat
 • Täyslasituksen ansiosta valoa tulvivat tilat
 • Ajantasaisten paloturvallisuussäännösten huomioon ottaminen
 • Konttiryhmien uudelleenkäyttö muihin tarkoituksiin
 • Suunnitteluvarmuus myös lasten lukumäärän muuttuessa suuresti
 • Nykyaikaisen lämpöeristyksen tuoma viihtyvyys

Yhdistykset/tapahtumat

Yhdistykset eivät ole kiinnostuneita ainoastaan väliaikaisista ratkaisuista erikoistapahtumia varten, vaan käyttävät konttejamme myös pysyvinä tilaratkaisuina. Monet kansalliset ja kansainväliset urheiluseurat - esim. jalkapallo, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo ja golf - ovat turvautuneet hyvin suunniteltuihin ratkaisuihimme. Meillä on huomattava määrä referenssiprojekteja, joissa olemme ottaneet huomioon kunkin yhdistyksen tai seuran yksilölliset tunnusmerkit, kuten esim. seuran omat värit.

Erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita voi käyttää vuoden ympäri ja vuosikymmeniä.. Erilaisilla täyslasitusmahdollisuuksilla ja kumppaniyritystemme toteuttamilla ulkoverhousvaihtoehdoilla pystymme yhdessä asiakkaan kanssa toteuttamaan upeannäköisiä ratkaisuja seuran myyntipisteeseen. Ne sovitetaan luonnollisesti asiakkaan toiveisiin ja budjettiin.
Pukuhuone
Jalkapalloseuran kerhotalo
Seuran myyntipiste

Edut

 • Optimaalinen ratkaisu jokaiseen budjettiin
 • Täydellinen pysyväis- tai väliaikaisratkaisu
 • Yksilöllinen ulkoasu
 • Pitkä kokemus seuroista/yhdistyksistä ja erilaisista tapahtumista
 • Erityiset ikkunaratkaisut kassoille ja kioskeihin (tarjoilu-/puheluukku, liukuikkuna)
 • Täyslasitukset
 • Yksilölliset, erittäin kestävät ja pitkäikäiset toteutusvaihtoehdot
Ulkopuolelta pinnoitettu saniteettikontti
Kerhotalo kiinteällä lasituksella
Nuorison majoitustila, jossa on puinen julkisivu

Erilaisia toteuttamisvaihtoehtoja:

 • Pukuhuoneet
 • Hierontatilat
 • Seuran myyntipiste
 • Pesu- ja saniteettitilat
 • Seurojen ruokalat
 • Lehdistön tilat

Turvapaikanhakijoiden majoitustiloja

Esite Turvapaikanhakijoiden majoitustiloja
Pula lyhytaikaisista ja säänkestävistä majoituksista turvapaikanhakijoille edellyttää monilta kunnilta nopeaa toimintaa.

CONTAINEX on kriisialueilta tuleville pakolaisille ja maahanmuuttajille tarjottavien majoitustilojen edelläkävijä Euroopassa. Konteista on viime vuosien aikana rakennettu lukuisia majoitustiloja turvapaikanhakijoille. Näin on mm. Hampuriin, Halliin (Tiroli), Innsbruckiin, Lyoniin, Bukarestiin ja Zürichiin toteutettu erilaisia oleskelutiloja ja asuntoloita.

Ehkä suurin projekti toteutettiin Berliinissä yhdessä paikallisen kumppaniyrityksen kanssa. Muutamien kuukausien aikana koottiin yli 1.600 konttiyksiköstä useita konttiyhdistelmiä, jotka tarjosivat tilat yli 2.400 pakolaiselle. Asukkailla on täällä kaikki mukavuudet. Paikallinen yhteistyökumppanimme järjesti piha-alueelle lapsia varten hienot oleskelu- ja leikkialueet.
Turvapaikanhakijoiden majoitustila, Fellbach
Turvapaikanhakijoiden majoitustila, Berliini
”Perhekortteli”, Innsbruck
CONTAINEXIN suuri tuotantokapasiteetti (kontit valmistetaan omissa eurooppalaisissa tehtaissa, joita on kaikkiaan kuusi) mahdollistaa lyhyet toimitusajat sekä nopeat toteutukset myös lyhyellä varoitusajalla. Tarpeiden mukaan tiloja voi laajentaa ja niiden käyttötarkoitusta muuttaa.

Esimerkkejä näistä ovat yhdistysten toimipaikat, nuorisotilat, tapahtumakeskukset, saneeraustöiden aikaiset tilapäisrakennelmat jne. Tarjoamme erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä erilaisia rahoitusmahdollisuuksia.

Teknisiä ratkaisuja

Paikallisten rakennus- ja paloturvallisuusmääräysten mukaisesti voi valita erilaisista eristevaihtoehdoista: MW (mineraalivilla), PU (polyuretaani), PIR (polyisosyanuraatti) tai SW (kivivilla).

CONTAINEX-konttiyhdistelmät ovat lisäksi varustettavissa erilaisilla lämmitys- ja ilmastointijärjestelmillä vaatimusten mukaan ja ajantasaisia paloturvallisuussäännöksiä (REI 30/60/90) vastaten. Laissa säädettyjä eristysarvoja noudatetaan niin ikään. Lattian ja kattokuorman rakennustekniset vaatimukset ovat jopa 500 kg/m2 (lattian nettohyötykuorma).
Tilajärjestelmien lämpöeristys
Tilajärjestelmien lämpöeristys

Yhteenveto U-arvoista

 • Lattian U-arvo* jopa: 0,16
 • Seinän U-arvo* jopa: 0,2
 • Vesikaton U-arvo* jopa: 0,15
 • Ikkunan U-arvo* jopa: 1,1
 • * U-arvo = Lämmönsiirtokerroin W/(m²K) - viittaa mainittuun eristysvahvuuteen

Asuinkontteihin liittyy maasta ja kunnasta riippuen erilaisia lakisääteisiä määräyksiä, joita on noudatettava. Tästä syystä olemme odottamattomien yllätysten välttämiseksi pyrkineet ottamaan nämä mahdollisimman tarkoin huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Saniteettitilojen esteettömyys tai soveltuvuus lapsille (esim. lasten WC-istuin) lisäävät viihtyvyyttä huomattavasti.

Seinien täyslasitusmahdollisuuden ansiosta saadaan aikaan valoa tulvivia huoneita. Yhdessä täydellisen valaistuksen ja tilasuunnittelun kanssa näillä ratkaisuilla luodaan viihtyisiä oleskelu- ja työtiloja. Korkeatasoisen varustelun ansiosta käyttökustannukset voidaan pitää alhaisina.

Konttimme tuotetaan tiukkojen ympäristö- ja laatustandardien mukaisesti - "CONTAINEX GREEN technology" Sen avulla CONTAINEX turvaa laatu- ja ympäristöstandardien noudattamisen materiaalien hankinnasta aina kontin toimitukseen saakka. Myös tavarantoimittajien valinta, tuotanto ja laadunvarmistus tapahtuu näiden standardien mukaisesti.

 • Selaa
  PDF
  Koko
 • Kuntasektori
  3,41 MB
 • Majoitustilat turvapaikanhakijoille
  4,31 MB
 • GREEN technology - Sertifikaatti
  339 KB

Anna laatumme vakuuttaa sinut

 • jopa kolmikerroksiset rakennukset
 • Lämpöeristys ”matalaenergiatalon” tasolla
 • yksilöllinen tilan jaottelu
 • Varustetasoja erilaisiin käyttötarkoituksiin
 • Maalaus CTX-RAL-kartan mukaan

^ - Top
GREEN technology
Edut
 • Yli 30 vuotta kokemusta
 • Henkilökohtainen neuvonta paikanpäällä
 • Nopea toimitus/kotitoimitus
 • Rajaton määrä yhdistelmämahdollisuuksia
 • Omat asennusryhmät paikanpäällä   
Konttiryhmät
>

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot