Erikoistarjouksia
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Menestyneet valmentajamme tukevat sinua koulutuksen aikana.
Paras mahdollinen koulutus, jatkuva oppiminen ja täydennyskoulutus ovat olennaisia yrityskulttuurimme osia. Huippukoulutetut ja sosiaalisesti taitavat työntekijämme ovat myös avain yrityksemme menestykseen.

Yrityksemme "sydän" WALTER ACADEMY on koulutus- ja täydennyskoulutuskeskus, jossa järjestetään valikoituja opintojaksoja, seminaareja, konferensseja ja erikoistapahtumia. Se on paikka kohtaamiselle, vuoropuhelulle ja uusien ideoiden syntymiselle.

WALTER ACADEMY sijaitsee yrityksen perustajaperheen entisessä kotitalossa. Se tarjoaa ihanteelliset puitteet tiedon välitykselle ja yrityksen perusarvojen ja filosofian jakamiselle tuleville työntekijäsukupolville. WALTER ACADEMY on ainutlaatuinen tapa päästä WALTER GROUPin maailmaan.

„Johtamisessa on toimittava arvojen mukaisesti ja oltava hyvä opettaja."
(Yrityksemme perustajan sitaatti)
Menestys lähtee oikeasta koulutuksesta!
WALTER ACADEMY - Ruokailutila
WALTER ACADEMY - koulutustilat
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Toimittajien valinta, materiaalien hankinta, tuotanto sekä laadunvarmistus tapahtuvat taattujen laatu- ja ympäristöstandardien mukaisesti.
Yhteydenotto

Yhteyshenkilö:

>

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot