Erikoistarjouksia
LKW WALTER - Toimipaikka Wien

Wr. Neudorf/Wien: monikulttuurinen metropoli Euroopan sydämessä

Wienin omintakeisesta viehätysvoimasta on puhuttu ja kirjoitettu paljon aikojen saatossa. Wien sijaitsee historiallisesti keskeisellä paikalla idän ja lännen välissä, mistä syystä kaupunki kiehtoo eri puolilta maailmaa tulevia ihmisiä - eikä syyttä. Vaikka Wien onkin nykyään moderni, sykkivä ja monikulttuurinen metropoli, kaupunki on onnistunut säilyttämään tarunhohtoisen, menneitä aikoja huokuvan tunnelman. Kun siihen yhdistetään turvallisuus ja korkea elintaso, tuloksena on erittäin korkea elämänlaatu, ja lisäksi kaupungissa on laaja kulttuuritarjonta. Esimerkkejä Wienin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ovat maailmankuulu Uudenvuodenkonsertti, Life-Ball ja Donauinselfest-juhla.

Wienin yöelämä, vapaa-ajan tarjonta ja ostosmahdollisuudet pärjäävät erinomaisesti kansainvälisessä vertailussa, mikä tekee elämästä kaupungissa värikkään ja vaihtelevan.

Kuvagalleria

^ - Top
Logo - GREEN technology
Edut
  • Yli 30 vuotta kokemusta
  • Henkilökohtainen neuvonta paikanpäällä
  • Nopea toimitus/kotitoimitus
  • Rajaton määrä yhdistelmämahdollisuuksia
  • Omat asennusryhmät paikanpäällä   
CONTAINEX - Logo Tilaa heti
>

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot