Erikoistarjouksia
CONTAINEX  - Yritysfilosofia

Yritysfilosofia

Yhteistyötä ja henkilökohtaista vastuuta korostava johtamistyyli

Olemme vakuuttuneita siitä, että ihmistä kannustavat työelämässä mielekkäät tehtävät, joiden parissa hän voi kehittää persoonallisuuttaan.

Kuuluisa itävaltalainen neurologi ja psykiatri Viktor E. Frankl on ilmaissut asian seuraavasti:

”Ei riipu itse ammatista, vaan meistä, tulevatko olemassaolomme erityisyyden muodostavat henkilökohtaiset ja erityiset piirteet näkyviksi työssämme, ja tekevätkö ne sitä kautta elämästämme merkityksellisen.”

(WALTER GROUP on tukenut Wienissä sijaitsevaa Viktor Frankl -instituuttia sen perustamisesta eli vuodesta 2004 lähtien. Instituutti edistää Viktor Franklin oppien ja ajatusmaailman levittämistä.)

 
LKW WALTERIN yritysfilosofia perustuu yhteistoiminnalliseen johtamistapaan ja luottamukseen, joka meillä on työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Yrityksen tapaan myös he ovat omalta osaltaan vastuussa omasta toiminnastaan.

Tähän perusperiaatteeseen perustuu myös yhteenkuuluvuuden tunne, ja pitkäkestoiset suhteet työntekijöihimme ovat meille niin ikään erittäin tärkeitä. Sosiaalinen vastuu on mielestämme oleellinen osa kestävää yritystoimintaa.

 

Kulttuurinen moninaisuus ja sosiaalinen osallisuus

CONTAINEX pyrkii löytämään kaikista Euroopan maista parhaimmat lahjakkuudet yrityksen riveihin. Arvostamme kulttuurista moninaisuutta ja tuemme sosiaalisten kontaktien ylläpitämistä. Kannatamme terveellistä elämäntyyliä ja tuemme työntekijöidemme urheilu- ja kuntoiluharrastuksia.

Tämän lisäksi CONTAINEX on kaikille työntekijöille sekä liikekumppaneille turvallinen yksityisyritys, jonka talous on vahvalla pohjalla.

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja, vaalimme luontoa ja ympäristöä ja haluamme edistää osaltamme kestävää kehitystä, taloudellista hyvinvointia sekä sosiaalista yhdenmukaisuutta.

^ - Top
GREEN technology
Edut
  • Yli 30 vuotta kokemusta
  • Henkilökohtainen neuvonta paikanpäällä
  • Nopea toimitus/kotitoimitus
  • Rajaton määrä yhdistelmämahdollisuuksia
  • Omat asennusryhmät paikanpäällä   
Konttiryhmät
>

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot