Erikoistarjouksia
CONTAINEX - Join the Winner

Ura

Konttimme ovat käytössä joustavina tilaratkaisuina kaikissa maanosissa. Ne ovat monikäyttöisiä ja ne voidaan pystyttää kaikkialla helposti ja nopeasti.

Miten tähän on päästy? Tuotekehittäjiemme innovatiivisuudella, logistikkojen luotettavuudella ja sisä- ja ulkokentillä toimivien asiantuntijoiden innokkuudella. Vain hyvin motivoituneen tiimin tekemä kitkaton yhteistyö voi loihtia innovatiivisista ideoista täydellisiä (tila)ratkaisuja.

Haluatko olla yhtenä lenkkinä tässä ketjussa? Täytätkö tarvittavat vaatimukset? Siinä tapauksessa tarjoamme sinulle turvallisen työpaikan, mielenkiintoisia näkymiä ja mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä urakulkuasi. 

Join the Winner!

Miksi CONTAINEX?

Miksi CONTAINEX?

Koska on siistiä olla osa menestyksellistä tiimiä ja toteuttaa yhteistyöllä monia mahtavia projekteja aina jalkapallon EM-kisoista olympialaisiin saakka.


KONTTI - tuote, jolla on tulevaisuutta

KONTTI - tuote, jolla on tulevaisuutta

Kontti on kameleontti, muuntautumisen mestari ja monikäyttöinen tilaihme yhtä aikaa. Lisäksi konttimme valmistetaan kaikista tiukimpien ympäristö- ja laatustandardien mukaisesti!


Yritysfilosofia

Yritysfilosofia

Yhteistyöhaluinen ja sosiaalinen johtamistyyli tukee henkilökohtaista osaamista ja vastuunottoa.


Toimenkuvauksia

Toimenkuvauksia

CONTAINEXin kestävän kasvun taustalla ovat pätevät työntekijät erilaisine osaamisalueineen.


Trainee-ohjelma

Trainee-ohjelma

Myös voittajat ovat aloittaneet ensimmäisestä askeleesta. Meillä urapolkusi alkaa harjoitusohjelmalla "Train the Winner".


Kehittyminen & näkymät

Kehittyminen & näkymät

Meillä sinun on mahdollista kehittää uraasi jatkuvasti ja kestävästi, sillä tarjoamme koulutusta ja jatkokoulutusta sekä tuemme vahvuuksiasi.


Palkkausjärjestelmä ja edut

Palkkausjärjestelmä ja edut

Hyvä työnantaja osaa arvostaa omistautumista: palkkiojärjestelmä, Championat sekä muut porkkanat kannustavat työntekijöitämme hyviin suorituksiin.


Avoimet paikat

Avoimet paikat

Haluatko kasvaa kanssamme? Tästä näet tämänhetkiset avoimet työpaikkamme.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Toimittajien valinta, materiaalien hankinta, tuotanto sekä laadunvarmistus tapahtuvat taattujen laatu- ja ympäristöstandardien mukaisesti.
Yhteydenotto

Yhteyshenkilö:

>

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot